Cèrcols a la revista TECA

L’Antoni i la Sònia, membres de la cooperativa, van escriure el curs passat un article per a la revista TECA Tecnologia i Ciència dels Aliments, sobre els menjadors escolars, quan treballaven a la Fundació Ametller Origen.  

La manera en què entenen el projecte de la franja horària del migdia escolar (tant la vessant educativa, com la de l’alimentació), sumat a la qualitat dels productes d’Ametller Origen i la seva filosofia de treballar un aspecte fonamental com és la salut, van donar impuls a les accions que es van fer des de la Fundació a les escoles, i en concret a l’entorn del menjador escolar, reflectit en aquest article.  

Avalats pels anys d’experiència i per Fundacions i empreses d’aquesta vàlua, l’equip de Cèrcols emprèn el projecte amb molta il·lusió, quedant-se amb experiències molt enriquidores que els ha permès aprendre i millorar el que ara us ofereixen.  

GUASCH, Antoni i LIZANA, Sònia (2020) Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles. TECA – TECNOLOGIA I CIÈNCIA DELS ALIMENTS (Vol. 19), p. 48 – 53