Festa del comerç i entitats de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera

El passat dia 2 d’octubre Cèrcols va participar amb el taller, Learning to Be in Nature (with Mister Forest), a la festa del Comerç i les entitats de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera.

Hi vam participar com a entitat de la Clota-Cotreball, on, a través del retorn per a les entitats i persones del districte, coneixem iniciatives que es complementen molt bé amb el que treballem. Al mateix temps, les col·laboracions ens permeten participar en esdeveniments que visibilitzen la nostra feina i allò que promovem com a cooperativa.
Pel que estem molt contentes de fer allò que ens agrada: difondre, divulgar, fer partícips a totes les persones que ens vulguin conèixer del que fem a escoles, empreses i altres entorns on desenvolupem la nostra feina.

A la festa estava convidat aquest personatge, en Mr. Forest , que va ensenyar les seves habilitats als nens i nenes que es van acostar al nostre estand. Va fer una sopa amb un fogonet; una menjadora per a ocells amb pomes i llavors; va ensenyar a pares i mares com fer un foc, i va treballar molt bé amb els més petits que amb el foc no s’hi juga i que el fan les persones grans, amb moltes mesures i atenent a les recomanacions segons el clima i l’època de l’any; va ensenyar a curar una ferida i com immobilitzar un turmell; a pensar i preparar uns àpats sense haver de comprar productes precuinats, amb molts conservants i sal, molt desaconsellats per a la nostra salut.

Si el voleu conèixer i que faci aquesta activitat en anglès a la vostra escola, esplai, agrupament o associació, només cal que ens contacteu i amb gust el farem venir i que us faci passar una molt bona estona aprofitant la natura que tingueu a la vora, i aprenent moltíssim.