LOTS_NADAL

Lots de Nadal

Tenim novetats!! Aquest Nadal no us quedeu sense els nostres lots, la proposta gastronòmica feta amb el cor i des de la terra, amb mans sensibles i curoses que us fascinaran.

Ens estrenem amb un nou projecte, del qual a l’apartat d’empresa podreu descarregar-vos el catàleg. Aquest Nadal 2021 fem lots, i us els oferim per complir amb uns quants dels nostres objectius fundacionals, perquè un projecte com el nostre no tindria sentit sense ser fidels al nostre propòsit. 

És un projecte que ens il·lusiona i que està pensat per il·lusionar a les persones que el rebin, doncs són molt especials. Són especials perquè estan fets per productors i artesans locals, que en fan una producció petita i amb molta cura del producte que ofereixen, que respecten la natura i els cicles de la terra i dels seus fruits. I estan muntats per dones i homes del TEB, cooperativa que treballa els principis i els valors cooperatius per aconseguir que les persones amb discapacitat intel·lectual tinguin una vida inclusiva.

I nosaltres estem pel treball inclusiu, pel respecte a la terra, pels productes de qualitat, fets amb cura i molta sensibilitat. I per fer-vos somriure si en rebeu un. 

Gràcies i esperem que el gaudiu.