Azul Playa Collage Liso Publicación de Facebook

Repartiment dels lots de Nadal

Fa uns dies us explicàvem que teníem campanya nova. Que fèiem uns lots de Nadal molt especials, per regalar a les persones i els paladars. I així ha estat, i qui ha triat aquesta opció s’ha endut un producte exquisit, fet amb cura i molta qualitat.

Avui ens ve de gust dir-vos que, per sumar encara més a la sostenibilitat que estava implícita en aquests lots, vam voler buscar un mitjà de transport, per fer-ne el repartiment, que s’ajustés a la nostra idea de projectes respectuosos amb el medi ambient.

La nostra companya Maria Balmaña va contactar amb Les Mercedes Barcelona SCCL, que són una cooperativa sense ànim de lucre, com nosaltres, formada per un grup de dones especialitzades en turisme educatiu.

Unes dones que porten en bicicleta els paquets al seu destí. Que utilitzen la força de les seves cames per portar els productes i que es defineixen com a missatgeres del canvi, contribuint a la transformació del sistema de transport i mobilitat de la ciutat de Barcelona, aportant més perspectiva de gènere, des d’una mirada feminista interseccional.  I també com nosaltres, donant visibilitat a dones i a col·lectius vulnerables, en risc d’exclusió.

Amb la vostra contribució heu fet que els nostres lots de Nadal agafessin una nova dimensió, la del transport sostenible. Gràcies, de ben segur iniciem un camí de col·laboracions. 

Bon Nadal Sostenible a tothom!!