BON NADAL I MILLOR 2022

Aquests anys no estan sent gens fàcils per la situació en què ens trobem. No obstant això, en moments de dificultat som capaces de fer coses impresionants.

Les sòcies fundadores de Cèrcols ens vam quedar sense feina a finals de 2020, i el 2021 ha estat l’any que ens ha vist néixer com a cooperativa sense afany de lucre. Néixer d’una situació de molta incertesa, a partir de la qual ens vam voler reinventar i demostrar que tot és possible.

Per això diem millor 2022, perquè sabem que serà l’any de la nostra consolidació, gràcies a totes les persones que ens doneu suport i valoreu el nostre esforç. Sapigueu que farem el possible per sumar plegades.

Per aquest motiu, acomiadem un 2021 al que hem d’estar agraïdes. I, sobretot, a les persones, escoles, famílies, cases de colònies, empreses proveïdores, etc. que heu cregut en nosaltres.

L’IE Sicília, la Llar d’Infants Marillac i La Granja (granja escola i Ability Training Center) heu estat les nostres primeres clientes i amb la millora contínua dels nostres processos, els nens i nenes dinen amb les garanties que mereixen. HEU ESTAT VITALS PER A LA NOSTRA ARRENCADA.

I per a les persones dels equips que treballeu cada dia amb aquests clients dir-vos sincerament que LA VOSTRA AJUDA I ESFORÇ DIARI són el motor d’aquest projecte que és Cèrcols. A TOTES dir-vos que sou part imprescindible i que farem el possible per millorar. Gràcies per entendre que estem començant i remar amb nosaltres. 

Només ens resta dir que… Bon Nadal Sostenible a tothom!!