Estem buscant sòcies consumidores

Cada vegada és més difícil fer front a les necessitats econòmiques, educatives i de serveis dels centres escolars. Fa més de 25 anys que ens hi dediquem, les persones que en formem part, i volem posar per davant la qualitat en el servei, i no el benefici a percebre, per això som cooperativa sense afany de lucre. Perquè volem prioritzar l’essència de la nostra proposta, a favor del que aportarà a les nenes i nens que cada dia participen, amb els nostres equips, dels nostres projectes.

Sabem com són d’importants els serveis en l’horari no lectiu escolar, i el valor que aquests tenen per al centre. I com esdevenen un element més que moltes famílies tenen en compte a l’hora de triar escola.

Siguem competitives amb el que us proposem, si sumem moltes escoles sòcies consumidores, podem aconseguir bons preus que acabaran repercutint, en el que us expliquem a la proposta (al Qui som de la web us n’expliquem els detalls).