Final de curs 21-22!!

I com un sospir ha passat el primer curs on Cèrcols s’ha estrenat com a cooperativa sense afany de lucre.

A l’agost bufarem la 1a espelma i, tot i no haver estat un any fàcil, seguim. I encetarem un curs 22-23 i tants com vinguin perquè creiem en el nostre projecte i perquè ens hi heu acompanyat moltes de les persones que llegireu aquesta entrada.

Un curs amb: projectes, activitats, altes i baixes, canvis, rialles, plats saludables, mascaretes sí, mascaretes no, jocs, cançons, amigues i amics, monitores i cuineres, menjadors plens, festes tradicionals, menús i propostes de sopars, pares i mares, mestres…, UN NO PARAR.

Gràcies a les que ho heu fet possible i a les que heu cregut en la nostra proposta. I ara no ens queda res més a dir que:

BON ESTIU I UNES MERESCUDÍSSIMES VACANCES!!