Empresa

Empresa

La salut des d’un punt de vista holístic és la nostra base

Les empreses tenen persones col·laboradores, aquelles persones que fan que l’empresa rutlli, i, alhora, clients a qui oferir els serveis o productes que comercialitzen. Aquests clients són: o bé persones, o bé altres empreses.

El que us plantegem és que, si sou empresa, pugueu atendre amb els nostres serveis tant col·laboradores com clients des del punt de vista que us plantegem: posant la salut, i el concepte de salut en totes les seves dimensions, al centre.

I si l’objectiu és la salut i el benestar, treballarem aquests dos conceptes, que incideixen directament en la qualitat de vida i el fet de sentir-se bé, des de totes les dimensions que conformen la persona i que atenen als principis de salut de l’OMS.

Serveis a empresa

La proposta que us fem pretén afavorir un estil de vida saludable, que més enllà de poder guarir, previngui malalties, i que ens permeti estar actives, anímicament satisfetes i per tant amb energia per poder atendre les nostres responsabilitats personals, laborals i socials. Promovent i oferint un estil de vida i consolidant uns hàbits saludables, atenent als principis de sostenibilitat i duent a terme uns processos que segueixin paràmetres de cura i conservació del medi ambient.

Empresa

Serveis adreçats a RRHH

Ens agradarà poder col·laborar amb vosaltres a promoure i treballar el concepte de salut, per a que les persones col·laboradores de la vostra empresa se sentin bé i desenvolupin la seva feina amb un alt grau de satisfacció.

Seguidament, les opcions que us podem oferir:

Gestionar els menjadors

Elaborant menús equilibrats, ajustats a les característiques del treball que desenvolupa cada persona dins l’empresa.

  • Cuina in situ a les instal·lacions del centre
  • Càtering, fent l’elaboració a la cuina central

Lots per Nadal

Lots de proximitat, de comerç local, d’artesans del territori que elaboren amb cura els seus productes, que el vostre personal s’endurà a casa per gaudir en família, i que hauran estat muntats per persones provinents de projectes d’inserció laboral que treballen en el manipulat.

Paneres de fruita

Per cobrir les necessitats de fruita, de temporada i local, que una persona necessita cada dia, i fer que esdevingui un aliment indispensable en la dieta.

Xerrades i tallers

Sobre salut (en especial l’alimentació saludable), sostenibilitat, que els ajudarà a identificar com s’alimenten i prendre consciència dels canvis que els convé per dur un estil de vida sa i respectuós amb el medi ambient. Es poden acompanyar de serveis de nutrició.

  • Aquestes es poden adaptar al públic familiar, per a que el personal pugui gaudir d’una proposta dinàmica i innovadora amb els seus fills i filles.

Activitats

(Team-Building) per crear equip, on la salut i l’alimentació, on la sostenibilitat sigui l’eix vertebrador. On podem combinar activitat física i experiències vivencials i de treball de les emocions, que permetin els vostres equips conèixer-se i treballar d’una forma més coordinada i amb resultats d’èxit.

Empresa

Serveis adreçats a màrqueting i comunicació

El nostre afany de fer arribar un estil de vida saludable adaptat a la persona i les seves dimensions, ens anima a proposar-vos que aneu més enllà i convideu la vostra clientela a ser partícips del vostre canvi, d’involucrar-la en aquest canvi de paradigma i forma d’entendre l’alimentació, i la manera en què aquesta es relaciona amb el planeta i la nostra responsabilitat.

Seguidament, les opcions que us podem oferir:

Promocions i accions per a clients

Si sou d’una botiga, mercat, establiment d’alimentació, gran superfície, o altra tipologia d’empresa i voleu promocionar els vostres productes i la seva temporalitat, el llançament d’un producte, celebrar festes populars i atreure un públic determinat, fer l’obertura de botigues, participar en una campanya de sensibilització, fer-hi les visites que promocionin la vostra activitat, etc. podem fer un disseny i aconseguir captar a grans i petits. Dissenyarem espais i materials que responguin a les vostres necessitats i captin l’interès de la vostra clientela potencial.

Lots per Nadal

Lots de proximitat, de comerç local, d’artesans del territori que elaboren amb cura els seus productes, i que podreu donar com a obsequi a clients de la vostra empresa. Muntades amb molta cura per les mans expertes de persones que treballen en projectes d’inserció laboral que en fan la manipulació.

Disseny de material lúdic i educatiu

Gammificar una experiència, un producte, una acció comercial, un espai, etc. o bé crear un material que, amb els paràmetres del Departament d’Educació, es puguin treballar a un centre educatiu, poden resultar un aprenentatge des de l’experimentació molt interessant i enriquidor.

Disseny, implementació i avaluació d'estudis

I enquestes dirigits als clients/comensals; entrevistes o grups de discussió (focus group) amb els consumidors per aprofundir els resultats quantitatius de les enquestes; observacions directes en l’establiment.