Empresa

Empresa

La salut des d’un punt de vista holístic és la nostra base

Les empreses tenen persones col·laboradores, aquelles persones que fan que l’empresa rutlli, i, alhora, clients a qui oferir els serveis o productes que comercialitzen. Aquests clients són: o bé persones, o bé altres empreses.

El que us plantegem és que, si sou empresa, pugueu atendre amb els nostres serveis tant col·laboradores com clients des del punt de vista que us plantegem: posant la salut, i el concepte de salut en totes les seves dimensions, al centre.

I si l’objectiu és la salut i el benestar, treballarem aquests dos conceptes, que incideixen directament en la qualitat de vida i el fet de sentir-se bé, des de totes les dimensions que conformen la persona i que atenen als principis de salut de l’OMS.

Serveis a empresa

La proposta que us fem pretén afavorir un estil de vida saludable, que més enllà de poder guarir, previngui malalties, i que ens permeti estar actives, anímicament satisfetes i per tant amb energia per poder atendre les nostres responsabilitats personals, laborals i socials. Promovent i oferint un estil de vida i consolidant uns hàbits saludables, atenent als principis de sostenibilitat i duent a terme uns processos que segueixin paràmetres de cura i conservació del medi ambient.

Empresa

Serveis adreçats a RRHH

Ens agradarà poder col·laborar amb vosaltres a promoure i treballar el concepte de salut, per a que les persones col·laboradores de la vostra empresa se sentin bé i desenvolupin la seva feina amb un alt grau de satisfacció.

Seguidament, les opcions que us podem oferir:

Gestionar els menjadors

Elaborant menús equilibrats, ajustats a les característiques del treball que desenvolupa cada persona dins l’empresa.

  • Cuina in situ a les instal·lacions del centre
  • Càtering, fent l’elaboració a la cuina central

Lots per Nadal

Lots de proximitat, de comerç local, d’artesans del territori que elaboren amb cura els seus productes, que el vostre personal s’endurà a casa per gaudir en família, i que hauran estat muntats per persones provinents de projectes d’inserció laboral que treballen en el manipulat.

Descarrgar pdf

Paneres de fruita

Per cobrir les necessitats de fruita, de temporada i local, que una persona necessita cada dia, i fer que esdevingui un aliment indispensable en la dieta.

Xerrades i tallers

Sobre salut (en especial l’alimentació saludable), sostenibilitat, que els ajudarà a identificar com s’alimenten i prendre consciència dels canvis que els convé per dur un estil de vida sa i respectuós amb el medi ambient. Es poden acompanyar de serveis de nutrició.

  • Aquestes es poden adaptar al públic familiar, per a que el personal pugui gaudir d’una proposta dinàmica i innovadora amb els seus fills i filles.

Activitats

(Team-Building) per crear equip, on la salut i l’alimentació, on la sostenibilitat sigui l’eix vertebrador. On podem combinar activitat física i experiències vivencials i de treball de les emocions, que permetin els vostres equips conèixer-se i treballar d’una forma més coordinada i amb resultats d’èxit.

Empresa

Serveis adreçats a màrqueting i comunicació

El nostre afany de fer arribar un estil de vida saludable adaptat a la persona i les seves dimensions, ens anima a proposar-vos que aneu més enllà i convideu la vostra clientela a ser partícips del vostre canvi, d’involucrar-la en aquest canvi de paradigma i forma d’entendre l’alimentació, i la manera en què aquesta es relaciona amb el planeta i la nostra responsabilitat.

Seguidament, les opcions que us podem oferir:

Promocions i accions per a clients

Si sou d’una botiga, mercat, establiment d’alimentació, gran superfície, o altra tipologia d’empresa i voleu promocionar els vostres productes i la seva temporalitat, el llançament d’un producte, celebrar festes populars i atreure un públic determinat, fer l’obertura de botigues, participar en una campanya de sensibilització, fer-hi les visites que promocionin la vostra activitat, etc. podem fer un disseny i aconseguir captar a grans i petits. Dissenyarem espais i materials que responguin a les vostres necessitats i captin l’interès de la vostra clientela potencial.

Lots per Nadal

Lots de proximitat, de comerç local, d’artesans del territori que elaboren amb cura els seus productes, i que podreu donar com a obsequi a clients de la vostra empresa. Muntades amb molta cura per les mans expertes de persones que treballen en projectes d’inserció laboral que en fan la manipulació.

Descarrgar pdf

Disseny de material lúdic i educatiu

Gammificar una experiència, un producte, una acció comercial, un espai, etc. o bé crear un material que, amb els paràmetres del Departament d’Educació, es puguin treballar a un centre educatiu, poden resultar un aprenentatge des de l’experimentació molt interessant i enriquidor.

Disseny, implementació i avaluació d'estudis

I enquestes dirigits als clients/comensals; entrevistes o grups de discussió (focus group) amb els consumidors per aprofundir els resultats quantitatius de les enquestes; observacions directes en l’establiment.