Escola

Escola

Proposem un entorn educador i una alimentació saludable i de qualitat

L’espai de lleure com a entorn educador, on el joc, la creativitat, la curiositat i la il·lusió per aprendre siguin les protagonistes, i la qualitat el nostre segell com a empresa.

Qualitat del menjar, on l’alimentació i els bons hàbits a taula esdevinguin generadors de salut.

Menús saludables: Gaudir d’uns menús saludables i equilibrats, fets amb productes frescos i de temporada, prioritzant els de proximitat i els ecològics; elaborats pels equips de cuina i nutricionistes, emprant cuinats que garanteixin les propietats dels aliments. Fent que per als nens i nenes sigui una descoberta d’aliments i elaboracions que ampliï el seu univers gastronòmic.

Espais de lleure i gaudi: Proporcionar espais de lleure, divertits i educatius, on passar-ho bé i aprendre, on desconnectar i gaudir de l’esbarjo, del descans entre el matí i tarda. Jocs, emocions, valors, actitud lúdica… eines transformadores, que formen part del seu món, emprades pels equips de monitoratge per a atendre totes les realitats.

Un espai que s’apropa a casa seva: Menjadors escolars organitzats amb responsabilitat, on nenes i nens estiguin com a casa seva, relaxats i atesos. Reforçant els hàbits de vida saludable, higiene i autonomia, apresos a casa, i oferint estones per divertir-se, relacionar-se, respectar-se i estimar la diversitat de costums i cultures que es manifesten en el moment dels àpats i de l’esbarjo.

Escola

Menjadors escolars saludables

Projecte d'alimentació

El menjar és important en els nostres serveis, però el fet de menjar i el que comporta és fonamental en el nostre projecte d’alimentació i hi tenim un paper transcendental, que ens fa fugir de convencionalismes: promovent i oferint un estil de vida i consolidant uns hàbits saludables.

L’escola i la confiança de les famílies ens ofereixen una oportunitat de veure com evolucionen i aprenen del fantàstic món dels aliments.

Opcions que us podem oferir:

 • Gestionar la vostra cuina, a les instal·lacions del centre
 • Càtering, fent l’elaboració a una cuina central

Pinzellades

Us mostrem unes pinzellades del que és aquest projecte, del que podrem treballar amb els infants de l’escola, posant en pràctica els consells i recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya

Projecte educatiu i de lleure

ARTICLE 31: ESBARJO, JOCS I ACTIVITATS CULTURALS L’INFANT TÉ DRET A L’ESBARJO, AL JOC I A PARTICIPAR EN LES ACTIVITATS ARTÍSTIQUES I CULTURAL

Les estones lliures són un bon moment per fer volar la imaginació i fer del joc una eina educativa. El nostre compromís, a més, és afavorir el fet de jugar perquè el joc és un DRET FONAMENTAL DELS INFANTS.

Jugarem, farem racons, algun taller per guarnir els espais que utilitzem, ens divertirem i ho farem amb ells i elles, escoltant i atenent les seves demandes, inquietuds i motivacions, a través de les assemblees (no ens oblidem que som una cooperativa i que la canalla hi participarà de forma activa).

Opcions que us podem oferir:

 • Treball al menjador, en la línia que us expliquem
 • Treball complementari a l’aula, per aprofundir en tots els continguts que treballem al menjador
 • Maletes educatives plenes d’il·lusió

Jugar és gratis, et fa sentir viva i és...

Escola

Altres serveis

Altres serveis que us podem ajudar a fer realitat al vostre centre:

Activitats extraescolars d’especialització

Dinamitzades per entitats reconegudes i avalades per l’alumnat.

 • Música
 • Teatre
 • Plàstica
 • Anglès
  Taller de “Home Economics” amb la idea de desenvolupar habilitats de selecció i compra d’aliments, trucs de neteja de casa i roba sense productes químics tòxics, costura bàsica, etc.
 • Dansa
 • Activitats esportives
 • I altres ajustades a les vostres realitats, que podem dissenyar segons necessitats
 • Activitats de vacances de temàtiques concretes i relacionades amb la nostra missió.

Xerrades, tallers, formacions i campanyes de sensibilització

Xerrades, tallers, formacions i campanyes de sensibilització relacionades amb la sostenibilitat, la salut, l’alimentació saludable i la diversitat obertes a tota la comunitat escolar.

Tallers d'educació ambiental

Tallers d’educació ambiental, en anglès (Mr. Forest), als espais naturals que hi hagi al voltant dels centres educatius. On l’alumnat aprengui la relació social i cultural de les seves comunitats amb la natura. Mr. Forest ensenya tècniques de respecte a la natura i supervivència en ella.

Tallers de cuina saludable i fàcil

Tallers de cuina saludable i fàcil per a estudiants i famílies. La idea és aprendre a fer plats amb poca elaboració, saludables i fàcils de preparar.

Disseny de materials educatius

Disseny de materials educatius per treballar dins i fora de l’aula, que aproparan les experiències a l’alumnat del vostre centre.

 • Disseny de materials didàctics per treballar a l’aula, a nivell curricular en coordinació amb l’equip docent, vinculats a l’àmbit de la salut i la sostenibilitat que desenvolupem durant la nostra tasca diària al menjador.
 • Disseny de propostes educatives alineades amb la nostra missió, que donin resposta a les motivacions i interessos de les nenes i nens, coordinades amb el monitoratge en horari no lectiu.
 • Alineació de les activitats educatives que es dissenyen en el context del temps del migdia al marc conceptual i pràctic de l’aula.

I amb TPVEscola podem fer la gestió d’inscripcions i cobraments a les famílies de manera segura, còmoda i ràpida.