Qui som

Qui som

Generadores d’oportunitats, promotores de canvis, transformadores de somnis

Cèrcols neix arrel de la inquietud d’un grup de persones per engegar un projecte de serveis a escoles, empreses i sectors de l’alimentació, que s’alineïn amb nosaltres i la nostra filosofia de crear una cooperativa amb un interès social.

La nostra és una cooperativa de treball associat sense afany de lucre, que té per objectiu ser una cooperativa integral, on els nostres clients tinguin l’opció de ser els nostres socis i sòcies consumidores, i que hi tinguin una participació activa en la mateixa, a través de l’assemblea de sòcies, i puguin revertir en els seus projectes part dels beneficis que es generin. Clica al botó ES BUSCA i t’expliquem com. 

Les persones que la formem posem l’èmfasi a la nostra visió inclusiva en aquest projecte d’emprenedoria, per això ens plantegem que tingui un caràcter social, que atengui les persones i les inclogui. I la forma en què despleguem el nostre saber fer i els nostres propòsits  és amb la creació i gestió de projectes, amb un ferm propòsit de fer que els nostres clients en siguin partícips.

I en aquesta voluntat de ser socials, en totes les seves dimensions, comptem també, amb col·lectius vulnerables i en situació de risc social.

No ens volem oblidar del compromís que com a empresa tenim, des de la nostra acció quotidiana, dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) promoguts per l’ONU. I considerem que el disseny i implementació dels nostres projectes i serveis han d’anar estretament lligats per aconseguir un present i un futur millors.

Qui som

Equip

Cèrcols és una cooperativa formada per professionals, persones voluntàries i col·laboradores, amb molta empenta, formació i il·lusió. Focalitzades en l’àmbit educatiu i de l’alimentació, i en concret l’alimentació saludable, entre d’altres àmbits de treball. 

Fruit de l’experiència acumulada durant els anys de treball en aquests sectors, tenim la certesa que podem tirar endavant aquest projecte per donar resposta a les demandes centrades en l’educació, l’alimentació, el lleure, l’administració i la gestió de projectes. I el model d’empresa cooperativa que us oferim hi pot donar resposta.

Comptem, als equipaments on gestionem l’activitat, amb els equips de professionals que executen el projecte, per arribar als nostres objectius i als dels nostres contractants. Persones especialistes en la seva feina que aporten qualitat a les nostres propostes.

Isabel Roca

De professió administrativa, m’he anat formant en altres àmbits: socials, educatius i d’oci i lleure. Com a sòcia treballadora a una cooperativa amb vocació social, creant i gestionant projectes de dinamització i desenvolupament d’activitats dins el medi natural i amb col·lectivitats d’àmbit educatiu.

Toni Guasch

He estat més de vint anys vinculat a la gestió de l’espai del migdia escolar (menjadors escolars). He desenvolupat càrrecs de direcció d’empreses de serveis educatius en el lleure. I tinc experiència en direcció comercial en el camp dels serveis educatius, d’alimentació, socioculturals i sociosanitaris.

Roser Hernàndez

Durant tota la meva trajectòria laboral he treballat en dos àmbits: l’educatiu i el social. Gestionant menjadors, casals d’estiu, colònies i extraescolars. Estic formada en RRHH.

Sònia Lizana

Soc educadora social, especialista en gènere i cooperació, amb experiència com a responsable en departaments de serveis educatius, i amb extens bagatge en la realització de projectes en l’àmbit de l’educació en el temps lliure i l’espai de temps no lectiu escolar i la intervenció amb col·lectius vulnerables.

Barbara Atie

Des de l’Antropologia de l’Alimentació, he estat més de 10 anys fent recerca i participant activament en projectes nacionals i internacionals al voltant de les pràctiques alimentàries d’infants i adolescents en context escolar. En els últims anys, he treballat en el sector de la restauració col·lectiva dissenyant projectes educatius pel temps de migdia, sobretot al voltant de l’educació per a la salut i per a la sostenibilitat.

Judit Pedret

Les meves passions són la nutrició i l’educació. De professió Dietista-Nutricionista i des de fa molts anys vinculada a l’educació en el lleure. Experiència confeccionant menús escolars i realitzant xerrades i formacions sobre alimentació per a escoles i altres entitats educatives. Paral·lelament realitzo consultes nutricionals en una clínica

Tony Torralba

Estic format acadèmicament en ciències ambientals i en pedagogia. He treballat extensament en l’àmbit escolar al voltant del desenvolupament professional de docents, disseny curricular i la recerca entre l’alimentació i els processos d’aprenentatge / ensenyament. Per exemple, la connexió entre el menjador i l’aula en termes de currículum. Actualment imparteixo docència i dirigeixo els ​​treballs de final de màster de mestres de primària i secundària a la universitat internacional de la Rioja També dirigeixo ​​el projecte d’educació ambiental (Mr. Forest) en centres d’educació primària a Barcelona.

Óscar González

Soc un professional amb més de 12 anys d’experiència en cuines per a col·lectivitats i conec molt bé aquest sector.  Soc emprenedor, motivador, proactiu, amb habilitats de lideratge i empàtic. Tinc una gran capacitat de treball multitasca, molt endreçat i meticulós en la feina a la cuina.

Maria Balmaña

Curiosa, sensible, creativa, apassionada de les coses ben fetes i enamorada de les persones autèntiques. Especialitzada en comunicació i esdeveniments gastronòmics sostenibles crec fortament en una alimentació basada en productes ecològics, locals, de temporada i justos. Conèixer els productors i productores és la meva passió.
Sempre coherent amb els meus valors m’involucro en projectes que m’identifiquen

 

Àlex Roca

Fa més de trenta anys que treballo en l’hostaleria, o més ben dit, la restauració. Vaig començar al fast-food, on vaig aprendre com se li pot treure benefici a una hamburguesa que es ven per 1 euro, fins a fer escandalls per estrelles Michelin. He passat pel casual food, cuines centrals, restaurants de tota mena i categoria, departaments de màrqueting, vendes, operacions, qualitat… sempre vinculat al menjar. En aquests trenta-dos anys he obert més de cent restaurants (i cap era meu). Ara em dedico a la consultoria, a ajudar als altres a què el seu negoci tiri endavant.

Anna Armengol

Formada en Belles Arts i en Nutrició, combino ambdues disciplines per a divulgar
l’educació nutricional de manera creativa, mitjançant tallers i xerrades
participatives. Em mou el propòsit de transmetre valors com sostenibilitat i
ecologia, per a fomentar una alimentació més conscient i respectuosa amb el
nostre cos i amb el planeta.

Qui som

Missió, visió i valors de Cèrcols

La nostra raó de ser és contribuir i ser motor de canvi per a la transformació sostenible de la nostra societat.

Promoure i afavorir els valors de Cèrcols, i les persones que en formem part, en l’àmbit personal, social i professional.

Missió

Oferir serveis en l’àmbit de l’alimentació, l’educació, la salut, la sostenibilitat i el medi ambient mitjançant activitats i serveis amb criteris de qualitat i saludables.

Visió

Ser un  referent  en el sector, responsables, innovadores i sostenibles. Ser una cooperativa  on  professionals  i  usuaris  se  sentin  partícips  del  moviment  saludable.

Valors

Creativitat, innovació, adaptació, sostenibilitat, transparència, col·laboració, educació, honestedat, ètica i respecte.